Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie inbraken in Zeeuwsch-Vlaanderen

Toegevoegd: 04-06-2009, 21.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In drie bedrijven in het district Zeeuwsch-Vlaanderen is afgelopen nacht ingebroken. Bij de inbraken is vooral geld gestolen.


Tussen woensdagavond 18.00 uur en donderdagochtend 07.15 uur werd ingebroken in de receptie van een camping in Breskens. Uit het gebouw is geld weggehaald. Er is niet bekend hoe de inbrekers zijn binnengekomen in het pand.

In een bedrijf aan het Spuiplein in Breskens werd ook ingebroken vannacht. Hier werd het pand bezocht tussen 20.30 uur woensdagavond en donderdagochtend 09.15 uur. Ook hier werd een geldbedrag weggenomen. Er is ook niet bekend hoe de daders zijn binnengekomen.

Bij een bedrijf aan de Gentsestraat in Biervliet werd ook ingebroken. Dit gebeurde tussen 00.15 en 06.00 uur vannacht. Om binnen te komen hebben de daders een slot geforceerd. Ook hier werd een geldbedrag weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onzinnige reactie? Dan beter geen reactie! (5-6-2009 om 20:50)
Onzinnige reactie Piet. Weet je hoeveel wegen, straten, pleinen en paden er zijn? Weet je wat inbrekers doen om niet gesnapt te worden? En misschien heeft de politie ze wel gesnapt, maar laten gaan. Het waren misschien pedofiele inbrekers, want die laten ze volgens jou gewoon lopen. Wat een onzin.
Een anonieme (5-6-2009 om 16:05)
Diegene die een tijdje terug is opgepakt voor diefstal en fraude met pin laten ze lopen ,, met gebrek aan bewijs terwijl er genoeg bewijs was en is.. Nu zijn ze weer actief en politie doet niets sorry.. waar gaat de tijd heen ......
Jose (5-6-2009 om 13:02)
Piet, ik raad je aan om eens te solliciteren en dan eens te laten zien hoe goed jij bent en hoe het wel moet. Praten en afgeven op anderen kan iedereen.
Sluiskillenaar (5-6-2009 om 10:09)
Breskens, Breskens en Biervliet... vandaar ze dat daar "het wilde westen" noemen..
Piet (4-6-2009 om 22:14)
Dit is toch schandalig waar de politie niet moet zijn ,zijn ze wel en waar ze wel moeten zijn zie je ze niet .een pedofiel laten ze ook gewoon lopen .waar moet het naartoe met deze maatschappij mvg
Gijs (4-6-2009 om 21:46)
Dat gaat weer lekker hier in het zeeuws landschap
Cookie-instellingen beheren