Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 365 km

Nieuwe slachtoffers schietpartij

Toegevoegd: 05-06-2009, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn gisteren meer mensen beschoten. Tot nu toe hebben zich twee andere slachtoffers gemeld. Dat zegt de politie.


Gisteren werd bekend dat een 17-jarige Vlissinger rond 10.00 uur in de Scheldestraat een vrouw meerdere keren had beschoten met een luchtdrukpistool.
 
Naar aanleiding van dit bericht meldden zich nog twee slachtoffers: een 51-jarige Vlissingse en een 75-jarige Vlissingse. De eerste werd niet geraakt, maar de tweede werd op haar rug geraakt. Ze raakte niet gewond maar wel raakte haar jas beschadigd. De beide dames hebben aangifte gedaan.

 
Volgens de politie vonden ook deze beschietingen plaats in de Scheldestraat. De 17-jarige verdachte zit nog steeds vast. Hij is volgens de politie vermoedelijk verantwoordelijk voor alledrie de beschietingen. 
 
Zie ook:
- Vrouw beschoten in Vlissingen (04-06-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (5-6-2009 om 20:42)
Het is toch niet meer normaal dat zo iets plaats vind en zeker niet als een zeventien jarige,ik vind dat de hoogste straf voor zoiets nog te laag is.
Hopeloze moeder (5-6-2009 om 18:15)
De jeugd verloederd, onze maatschappij gaat naar de klote! Jongeren met verslaving of crimineel gedrag, worden pas geholpen als de jeugdige zelf akkoord gaat met behandeling. Wat zelf tekenen, ouders moeten dit kunnen bepalen tot 21 jaar.!!Ouders staan met dit overheidsbeleid gewoon MACHTELOOS!!!!
Cookie-instellingen beheren