Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Vrouw rijdt door na botsing Goes

Toegevoegd: 13-06-2009, 00.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar een aanrijding die vorige week plaatsvond in Goes. Eén persoon raakte lichtgewond.

De botsing vond vrijdag 5 juni plaats op het fietspad nabij Sportpunt Zeeland. Een 11-jarig jongetje reed op zijn fiets en kwam in aanrijding met een vrouw. Het jongetje kwam hierop ten val en liep wat blauwe plekken en schaafwonden op. De vrouw is doorgereden na de aanrijding.


De politie zou graag in contact komen met de vrouw. Getuigen kunnen zich melden bij het politiebureau in Goes of bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mart van Nieuwenhuijzen (13-6-2009 om 23:55)
Het is te zot voor woorden.Hoe zou ze reageren als haar kind werd aangereden Het is nu betrekkelijk goed aflopen met het slachtoffer Dus voor mij krijgt ze 10 jaar rijontzegging voor alle mobile (behalve fiets)voortuigen en schade betalen (voor alle gemaakte kosten)aan slachtoffer
Vonck (13-6-2009 om 17:58)
Deze vrouw zou beter moeten weten. Paar jaar geleden is hier nog een jongen verongelukt.
Claudia (13-6-2009 om 08:05)
Rijbewijs kwijt voor altijd als ze wist dat ze iemand aanreed, maar dat lijkt me toch wel
Lion (13-6-2009 om 06:11)
Tis te triest voor woorden. Je moet niet doorrijden en ook niet denken het gaat goed is. Het blijven kinderen. Mocht het mijn zoon overkomen, dan zou ik graag de dader opsporen in zo'n geval.
Cookie-instellingen beheren