Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 275 km

Dronken man rijdt met auto in tuin

Toegevoegd: 13-06-2009, 11.20 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 22-jarige Terneuzenaar die vijf keer te veel had gedronken is gisteren met zijn auto een tuin ingereden.


Het ongeluk vond rond 23.45 uur plaats in de Bellamystraat in Terneuzen. De man verklaarde direct dat hij vermoedelijk te veel gedronken had. Na een blaastest bleek dus dat dit inderdaad zo was: hij had vijf keer te veel op. De automobilist verklaarde dat hij een halve fles whisky achter de kiezen had.

De man weet zijn ongeval volgens de politie echter niet aan de hoeveelheid drank die hij op had. Hij reed met zijn auto door een bocht en trok toen de handrem aan, volgens eigen zeggen kon hij op die manier de bocht goed nemen. Dat laatste bleek dus niet het geval. 
 
De auto kwam op de stoep terecht, reed dwars door een haag en kwam tegen een carport tot stilstand.

De agenten troffen in de auto van de man ook nog een busje pepperspray aan. Dat is in beslag genomen. De Terneuzenaar is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Inmiddels is hij wel weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (14-6-2009 om 20:47)
Dronken mensen komen toch met geweldige verklaringen. Tja, zonder die handrem kan je echt die bocht niet nemen. Dat zou zo'n agent toch moeten weten. Hopelijk krijgt ie een flinke douw en leert hij er van. Dit wordt minstens een dikke boete, rijontzegging, en een EMEA cursus.
Nanda (14-6-2009 om 12:50)
Geef alstublieft zijn rijbewijs niet terug,dat zou oneerlijk zijn, volgende keer flikken ze het weer,.levensgevaarlijk,donders goed wist die van te voren dat dit niet mag.voor mij ben je een super slechte chauffeur die niet op de weg hoort,laat hem flink straffen,niks zielig gedoe dat zijn smoezen.
Jan (14-6-2009 om 09:12)
Voor hetzelfde geld had deze onbenul een kind aangereden...
Mike (13-6-2009 om 22:15)
"Met de handrem kan ik de bocht beter nemen". Geweldig weerwoord.
KraWaaT (13-6-2009 om 20:54)
Wat een sukkel zeg. Zo'n gast mag eigenlijk geen rijbewijs meer hebben...
Jan (13-6-2009 om 20:50)
Hij geeft zelf al toe dat hij teveel gedronken heeft, halve fles whisky nogwel en dan nog achter stuur van auto kruipen is voor mij meer een misdaad dan overtreding!!!!!
Cookie-instellingen beheren