Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder ten val na uitwijken

Toegevoegd: 01-07-2009, 21.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Een 27-jarige motorrijder uit de gemeente Schouwen-Duiveland is woensdag omstreeks 13.00 uur ten val gekomen nadat hij moest uitwijken voor een tractor.


De tractor, bestuurd door een 23-jarige man uit Zierikzee, reed vanaf de Zandweg de Nieuwe Koolweg op. Hij zag daarbij de motor over het hoofd. Om een aanrijding te voorkomen, week de motorrijder uit en kwam in de berm ten val.

Hij is met een pijnlijke schouder per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xiria (2-7-2009 om 23:30)
Balen voor de motorrijder, maar ik ben wel blij dat hij er verder niks ernstigs aan over heeft gehouden.
Robbert (1-7-2009 om 23:38)
De motor rijder heeft een aantal kneuzingen opgelopen en schrammen voor de rest maakt hij het goed en is al weer thuis zover ik weet
Bo (1-7-2009 om 22:39)
Tja spijtig voor de motorrijder, maar de schade kan hij helaas zelf betalen. Weet als motorrijder dat het geen optie is om toch tegen een voortuig te klappen, maar hier zou verzekeringtechnisch toch eens wat aan moeten gebeuren! Motormuis, succes met het herstel van jouw schouder.
Maarten (1-7-2009 om 22:15)
Ondanks dat zowel de motorrijder als de trekkerchauffeur vast erg geschrokken zijn, moet dit toch even van mijn hart. Dit is de tweede trekker in 1 1/2 week tijd waarbij het deze keer gelukkig niet fout gaat. Motorrijders leren vooral goed te kijken. Lesje kijken voor trekkerrijders kan geen kwaad.
Cookie-instellingen beheren