Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt pitbike in beslag

Toegevoegd: 06-07-2009, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Naar aanleiding van diverse klachten van overlast door brommers en motoren van omwonenden aan de Axelsestraat en Zuidlandstraat heeft de politie vandaag gesurveilleerd.

Tijdens surveillance zagen agenten iemand zonder helm op een pitbike (klein model crossmotor) over de Axelsestraat rijden. Even later zagen zij de bestuurder, een 19-jarige Terneuzenaar, bij zijn woning staan en spraken hem aan.


Het bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en de pitbike geen kenteken had. Ook was deze niet verzekerd. De politie heeft de pitbike in beslaggenomen. Tegen de 19-jarige Terneuzenaar is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jorin (8-7-2009 om 12:01)
Herrie onzin???? zou jou wellis willen horen die gasten scheuren van s,morgens tot diep in de nacht door brandgangen en over straat en in beslag nemen helpt niet hoor ze hebben er zat staan in hun garage en rijden al weer op een andere
Bob (8-7-2009 om 10:23)
Iets dergenlijks moeten maken zelf heb ik regelmatig op de skeelerbaan naast de skatebaan in goes gereden maar dat is een pokke end rijden vannaf schouwen maar bekeuren gewoon op straat mag maar herrie is onzin
Bob (7-7-2009 om 23:28)
Kijk het is niet slecht dat er bekeurd is maar jongeren kunnen ook zomaar bushokjes gaan slopen of zo iets ik vind dat ze zeker op schouwen iets van een baan of
Bob (7-7-2009 om 23:27)
Ik wil even zeggen dat de herrie belachelijk is de brommer van vroeger maakten veel meer herrie
Olivia (7-7-2009 om 22:12)
niemand is perfect als iedereen dat was dan had de politie ook geen werk meer.
Anoniem (7-7-2009 om 21:53)
@division ja idd dat kan, maar ik weet wel dat als mijn kind door zo eentje aangereden zou worden, dat ik die persoon dan echt wel wat zou aan doen. en die "jongeren" van tegenwoordig denkt ook dat ze alles maar kunnen en mogen en kijken totaal niet uit op straat. en doen waar ze zin in hebben.
Cookie-instellingen beheren