Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Gewonde na botsing met lantaarnpaal

Toegevoegd: 07-07-2009, 10.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Maandagmiddag omstreeks 13.30 uur reed een politieagent die op weg was naar zijn werk over de Gerbrandystraat in Vlissingen. Hij stuitte op een personenauto waarin een lantaarnpaal in de motorkap was geboord.


De agent is uitgestapt en trof de bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit de gemeente Veere, op de grond naast de auto. De agent heeft zijn collega's en een ambulance gewaarschuwd.

Ook vond hij twee omstanders bereid het verkeer op de Gerbrandystraat te regelen. De jongeman klaagde over pijn in zijn nek, borst en rug. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd door de ambulance. Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf.


De automobilist verklaarde tegen de agent dat hij gebeld werd op zijn gsm. Deze zat in een carkit en de 19-jarige keek een fractie van een seconde naar zijn telefoon alvorens hij deze opnam. In die fractie van een seconde is zijn auto tegen de lantaarnpaal gebotst en was het ongeluk gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-7-2009 om 17:47)
De politie hoort het verkeer te regele omdat hun aangesteld zijn als verkeers regelaar, de gewone burger is dit niet en is dus niet verzekert als hij of zij aangereden wordt ik vind dit een grove fout vd politie. in elk geval beterschap voor de bestuurder
Martin (9-7-2009 om 13:09)
Sterkte James
Daniel (9-7-2009 om 08:13)
Sterkte James Egt *** voor je
Just me (8-7-2009 om 15:29)
19 jaar dus onervaren....en t bellen met gsm moet totaal verboden worden in de auto...kunnen we dan echt niet ff zonder dat ding.je moet eens achter iemand rijden die aan t bellen is en dan eens op t rijgedrag letten..pfff wor je niet goed van.
D. (8-7-2009 om 14:33)
Mobiele telefoon zouden niet eens moeten werken als ze in beweging zijn. Ijdel maar onhaalbaar streven denk ik. Ik heb inmiddels 5 carkits gehad maar het is altijd wel iets. En als het niet goed werkt pak je hem toch weer op
MotoRob (8-7-2009 om 10:50)
Met of zonder carkit, je hebt gewoon al je aandacht op de weg nodig, zet je gsm maar uit in de auto, rijdt nog stukken relaxter ook.
Cookie-instellingen beheren