Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 08-07-2009, 09.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Bij een ernstig ongeval op de Hoekseweg is vanmorgen een 39-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen zwaar gewond geraakt.


De aanrijding vond rond 7.30 uur plaats tussen de motorrijder en een automobilist. Een 41-jarige automobilist uit Oostburg verleende de motorrijder geen voorrang waardoor hij in de slip raakte en tegen de motor aangleed.

De motorrijder is met onbekende verwondingen met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Gent gebracht. Over de verwondingen is momenteel niets bekend. De man verkeert niet in levensgevaar. De weg tussen Mauritsfort en de rotonde aan de Molendijk in Hoek was lange tijd afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (13-7-2009 om 08:34)
Als ik 's ochtends links de weg op draai richting Terneuzen, heb ik er nooit last van. Alleen als ik de weg op draai waar het ongeluk gebeurd is, dan heb ik last van de bosjes die richting de stoplichten staan. Hoop dat de motorrijder snel hersteld, want het ongeluk was niet prettig om te zien.
Marian (10-7-2009 om 12:25)
Bosjes of geen bosjes rotpunt of niet kijk gewoon uit je doppen, 'niet gezien' is bijna een standaard antwoord geworden de laatste jaren Wordt dus tijd dat dáár eens iets aan gedaan wordt
Myo1 (9-7-2009 om 15:40)
Er staan daar wel degelijk bosjes! Het is gewoon een rotpunt om daar de weg op te draaien, dus altijd extra opletten geblazen.
@ anoniem (9-7-2009 om 13:05)
De motorrijder kwam van de kant van de sluizen. Er staan daar geen bosjes die het zicht belemmeren. De gemeente hoeft niks te verwijderen dus.....
Marian (9-7-2009 om 11:33)
Gelukkig dat het meevalt Wel weer jammer dat zo'n automobilist weer het aloude "ik had hem niet gezien" van stal haalt Misschien moet er toch eens meer controle komen op het 'gezicht' van automobilisten
Marjoke (9-7-2009 om 08:09)
Bedankt hogg, inderdaad ik weet hoe het met hem is, naar omstandigheden goed wel veel pijn. ligt momenteel nog wel in het ziekenhuis. dus zoals het er nu uitziet redt hij het . dus dineke een heli en woorden willen niet altijd het ergste betekenen.
Cookie-instellingen beheren