Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vechtpartij op Bellamypark Vlissingen

Toegevoegd: 11-07-2009, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Gisteravond rond 23.30 uur zijn bij een vechtpartij op het Bellamypark in Vlissingen twee mannen aangehouden door de Zeeuwse politie.


Een 53-jarige Vlissinger stond buiten op het Bellamypark een sigaretje te roken en werd zonder aanwijsbare reden door drie mannen aangevallen. Omstanders hebben gepoogd de man te ontzetten maar raakten hierdoor zelf verwikkeld in een vechtpartij met de mannen.

Dienstdoende agenten hebben twee mannen aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De mannen, eentje van 40 jaar oud uit Vlissingen en een 42-jarige man uit Culemborg, zijn in verzekering gesteld. Zij worden nog gehoord door de politie.

Het slachtoffer heeft lichte verwondingen opgelopen en is zijn bril kwijtgeraakt. Ook beschadigde zijn kleding door de aanval. De Zeeuwse politie heeft een aangifte van de man opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (13-7-2009 om 21:04)
Dus een dope dealende neger is wel goed om buiten speyk te staan om balletjes te verkopen, kleine meisjes lastig vallen. en braaf daar te staan met zn joint wachten op zijn klanten geen respect voor een andermans vriendin , niet gelijk dingen zeggen terwijl jullie heel de verhaal niet kennen
Johanna (12-7-2009 om 11:06)
Er mag nergens meer worden gerookt hou je rekening met een ander sta je buiten je sigaret te roken word je in elkaar geslagen.
Bram (12-7-2009 om 02:20)
Leuk hoor, stappen in Vlissingen. Je bent geen moment zeker of de een of andere maloot je in elkaar tracht te stampen. Geef mij maar dan het Vlissingen van vroeger. Was hardstikke leuk om uit te gaan. Fijne kroegen en zeker veilig. 'k Vraag me af waar deze oproerkraaiers vandaan komen.
Tina (12-7-2009 om 02:07)
Het moet niet gekker worden in deze wereld.Het lijkt wel of iedereen gek geworden is.Mensen laat elkaar in zijn waarde en leef .Doe een ander niet wat je zelf niet zou willen.Is toch niet normaal zulke grappen.
Ba (11-7-2009 om 19:14)
Inderdaad: Vlissingen is de crimineelste plaats van Zeeland. Niet te geloven wat daar allemaal gebeurt
ArCo (11-7-2009 om 18:41)
Het mot niet gekker gaan worden. Moet je als roker al buiten staan wordt je ook nog eens in mekaar geslagen. Mensen gewoon lekker weer veilig binnen gaan roken. Er moet eens meer aandacht komen aan alchol misbruik !! Ik kom liever iemand tegen met een peuk achter t stuur dan met drank op!
Cookie-instellingen beheren