Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Vrouwen opgepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 15-07-2009, 22.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Agenten van de Zeeuwse politie hebben vanmiddag in Burgh-Haamstede drie vrouwen aangehouden op verdenking van diefstal van geld uit een winkel aan de Zuidstraat in Westkapelle.


De vrouwen van 29, 30 en 54 jaar en afkomstig uit 's Hertogenbosch waren rond 13.30 uur de winkel binnengelopen en hadden in een onbewaakt ogenblik kans gezien geld weg te nemen. De vrouwen renden daarna de winkel uit, stapten in een gereedstaande auto en reden er vandoor. Omstanders noteerden het kenteken en de kleur van de auto en waarschuwden de meldkamer van de politie. Vervolgens werd een oproep gedaan aan alle politieauto's in de regio om uit te zien naar genoemde auto.

Op de Hondegemsweg in Serooskerke werd de auto opgemerkt. Nadat collega''s op de hoogte waren gesteld is er gepost en kreeg de bestuurster in de Kraaijensteinweg in Burgh Haamstede een stopteken. De drie vrouwen zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (17-7-2009 om 21:47)
Super werk van beide kanten. @ Tony; De politie heeft de boefjes toch gevangen? Daar zijn ze toch voor? Meer konden ze niet doen hoor. Zowel de Wasschappelaars als politie hebben in dit geval hun plicht gedaan.
Marco (17-7-2009 om 09:22)
@ Tony hoezo verraden, of verklikken goed werk gedaan omstanders. Ken de winkel niet maar je moet hard werken als ondernemer om geld te verdienen wat anders door van die aso's gepikt word.:-)
Wim (16-7-2009 om 23:19)
@ Tony, Verraden, geklikt.... Familie soms? Goed werk van oplettende burgers en politie!!! Zo moet het!
Tony (16-7-2009 om 16:50)
Hoe zo goed werk politie de politie heeft niets gedaan het kenteken van de auto is veraden of doorgeven door omstanders staat in het artikel klopt of niet dus dan zou de eer toekomen aan de omstanders die geklikt hebben en niet de politie
AJS (16-7-2009 om 11:58)
GOED WERK POLITIE, ZO KRIJG JE ALS DIEF GEEN KANS!!!
Cookie-instellingen beheren