Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bussen betrokken bij ongeval Haamstede

Toegevoegd: 15-07-2009, 22.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Vanmiddag rond 16.10 uur is op de Serooskerkseweg in Burgh Haamstede een bus in de sloot terechtgekomen.


Een 51-jarige buschauffeur reed met een lege autobus over de Serooskerkseweg in de richting van Burgh Haamstede. Hij werd onwel, kwam op de verkeerde weghelft terecht en schampte een tegemoetkomende bus. De chauffeusse van deze bus moest dusdanig uitwijken om een frontale botsing te voorkomen dat zij met haar bus in de sloot belandde.

De buschauffeur is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er raakte verder niemand gewond. De Serooskerkseweg is rond 18.45 uur pas weer vrijgegeven voor alle verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (17-7-2009 om 09:10)
Erwin heeft gelijk. Maar er word bij niet opletten of iets anders doen in voertuig gauw gezegt "hij werd onwel" Dan is chauffeur vrij van schuld. P.s Laat eens horen hoe het ongeluk echt is gebeurt en hoe slecht die chauffeur er aan toe is? Zullen we vermoedelijk nooit horen.
Internationaal chauffeur (16-7-2009 om 21:29)
Ze zullen beter de beroepschauffeurs eens beter betalen dan hoeven ze geen 15 uur per dag te werken om aan het zelfde loon als kantoorpersoneel te komen
Jessica (16-7-2009 om 09:48)
Beste mensen ik wens de chauffeur heel veel sterkte Ik leef met de mensen mee , het ongeluk heb ik gezien was best eng , xxjess Jessicaa
Erwin (15-7-2009 om 23:45)
Wat mij de laatste tijd opvalt, is dat regelmatig onwel geworden beroepschauffeurs, achter het stuur van hun transport worden aangetroffen. Wordt het niet eens tijd serieuzer te gaan kijken naar de conditie van deze mensen? Maken niet teveel vermoeide of half zieke chauffeurs de weg onveilig?
Cookie-instellingen beheren