Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij in Nederstraat Middelburg

Toegevoegd: 17-07-2009, 09.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Rond middernacht heeft een vechtpartij plaatsgevonden in de Nederstraat in Middelburg. Hierbij is een 27-jarige Middelburg in zijn gezicht gestoken.


Diverse omwonenden ergerden zich aan het geruzie van twee mannen op straat. Uit vele hoeken kwam het verzoek aan de ruziënde heren om het iets kalmer aan te doen in verband met de benodigde nachtrust. De ruziemakers trokken zich er niet veel van aan en gingen 'vrolijk' door.

Een paar bewoners van de Nederstraat gingen naar buiten en één ervan is door één van de ruziënde mannen met vermoedelijk een glas in zijn gezicht gestoken.

Voor het slachtoffer, een 27-jarige Middelburger, is meteen een ambulance gebeld en hij is overgebracht naar het ziekenhuis waar zijn gezicht is gehecht.

De verdachte, een 38-jarige Middelburger, is door de Zeeuwse politie aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij is nog niet gehoord, maar dat gaat later vandaag gebeuren. Ook gaat de politie nog diverse getuigen van het voorval horen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van zware mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nederstraat bewoner (18-7-2009 om 00:26)
Dat cafe moet gewoon weg, of er moeten andere klanten komen.
Mike (17-7-2009 om 20:32)
Ik vind het ziekelijk dat de meeste omstanders in dit soort gevallen vaak klagen ,maar er eens iets aan doen ho maar . Op die enkele held na die helaas door de lafheid van de rest het vaak moet afleggen . Maar deze mensen zijn wel de echte helden en zouden in het zonnetje gezet moeten worden.
Nanda (17-7-2009 om 18:24)
Word het niet eens tijd voor zwaardere straffen,en niet aub intrappen in zielige smoezen/ redenen die daders zeggen,niks van waar,,t begint normaal te worden dat mensen een kort lontje hebben en zo te werk gaan.enigste wat helpt is zwaarder straffen met niks.straks zijn wij de volgende slachtoffer
Kobuss (17-7-2009 om 15:58)
Ben blij dat ik geen kinderen heb op deze kromme wereld @marcus: denk niet dat veel mensen elkaar nog op straat helpen met het risico dat ze zelf in een situatie terecht komen die ze niet willen. Mensen die zelf geen ruzies maken komen dan in een positie waarbij ze zelf gevaar lopen voor hun leven
Petra (17-7-2009 om 13:35)
Nou het is tegenwoordig wel mode zeg iemand neersteken. Waar gaat het allemaal naar toe??
Tja (17-7-2009 om 13:34)
Tja als je in deze maatschappij je euforisch wil voelen ben je bijna genoodzaakt om alcohol te nuttigen. Je kan de koffieshop criminaliseren, maar hoe vaak komt een vechtpartij voor bij de shops in verh. tot cafe's. sterkte voor het slachtoffer
Cookie-instellingen beheren