Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kindje vermist na omslaan zeilboot

Toegevoegd: 19-07-2009, 13.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
BRUINISSE - Op het Grevelingemeer ter hoogte van Bruinisse is zondagmiddag een klein zeilbootje omgeslagen. Een kindje werd hierbij vermist.


De hulpdiensten werden rond 13.10 uur massaal opgeroepen om hulp te verlenen. Het kleine zeilbootje, een optimist, sloeg door nog onbekende oorzaak om. Het vermiste kindje werd al snel gevonden en bleef ongedeerd.

De ingezette hulpdiensten hoefden niet meer uit de rukken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees de Leeuw (20-7-2009 om 18:26)
Hallo ik ben zelf oesterschipper ye 47 zit daagelijks op de grevelingen.Als je dan ziet wat daar allemaal rondvaart in veel te kleine bootjes is het een wonder als daar niet meer ongeluken gebeuren.Ze onder schatten het grevelingenmeer.Worden te weinig gewaarschuwd.
J.D. de Koning (20-7-2009 om 08:05)
Vermeldt mag worden dat geheel goed is afgelopen door de snelle inzet van het bergingsvaartuig Echo,welk is gestationeerd te Bruinisse. Onverantwoord om tijdens zulke weersomstandigheden met een klein vaartuigje het water op te gaan zeker kinderen van die leeftijd!Vragen om moeilijkheden.
Mo (19-7-2009 om 23:16)
Gelukkig dat het goed is afgelopen. Wat ik me afvraag is of dat kindje geen zwemvest aan had.
Moeders (19-7-2009 om 17:20)
Wat een geluk dat het kindje al zo snel gevonden is en niets mankeert ! Proficiat voor de hulpdiensten !
Souburg (19-7-2009 om 15:05)
Godzijdank is het kind ongedeerdt ,Ik denk dat je dan wel de zwaarste uurtjes in je leven meemaakt Maar gelukkig is alles goed afelopen
ArCo (19-7-2009 om 14:43)
Gelukkig is het kindje ongedeerd terug gevonden... Ben blij met deze goede afloop.
Cookie-instellingen beheren