Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
104 files van totaal 401 km

Vier graffitispuiters aangehouden

Toegevoegd: 19-07-2009, 17.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Omstreeks 01.22 uur vannacht zijn vier jongeren uit Vlissingen van 16 en 18 jaar oud aangehouden wegens het spuiten van graffiti.


Een getuige zag de jongens staan voor een winkel bij winkelcentrum Papegaaienburg in Vlissingen. Hij zag dat er graffiti gespoten werd op een rolluik van de winkel. Hij heeft direct de politie gebeld. Agenten waren snel ter plaatse en troffen inderdaad een 'tag' aan op het rolluik. De verf was nog nat. De vier jongens hadden een brommer bij zich en in de buddyseat van de brommer vonden de agenten een spuitbus.

De jongens zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar hebben zij de nacht doorgebracht en zojuist zijn ze in vrijheid gesteld. Twee jongens hebben de vernieling bekend. Zij zijn bereid de schade te vergoeden. Dankzij een zeer attente getuige had de Zeeuwse politie een ronde zaak. Tegen de 'kunstenaars' wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kas (20-7-2009 om 12:38)
Laat ze de graffiti maar schoonmaken ook,die ze aangebracht hebben. en geef ze nog een prikkertjes om de omgeving netjes op te ruimen.
Martijn (19-7-2009 om 22:10)
Tsja die cursus graffitispuiten op southpark festival in middelburg was dan toch nog ergens goed voor
Zoop (19-7-2009 om 17:59)
Met één spuitbus kan je geen grafitti maken, alleen kleuterkladder.
R (19-7-2009 om 17:25)
Goede zaak dat deze jongens direct zijn aangehouden !! nu een goede straf erop !!
J/p (19-7-2009 om 17:11)
Het is toch belachelijk, dat je op die leeftijd met verf aan het klooien ben, ze moesten zich schamen. Doe het in de slaapkamer van je ouders maar blijf met je handen van andermans spullen af, en geef een flinke boete waar ze nog lang voor moeten werken,
Cookie-instellingen beheren