Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop op Krabbenkreekweg

Toegevoegd: 20-07-2009, 10.43 uur
Auto over de kop op Krabbenkreekweg
Door: Jan-Willem Kempeneers

SINT PHILIPSLAND - Op de Krabbenkreekweg (N656) bij Sint Philipsland is maandagmorgen een automobilist gewond geraakt nadat hij van de weg geraakt was.


De 19-jarige bestuurder uit de gemeente Tholen reeds omstreeks met 9:00 uur met zijn voertuig over de Krabbenkreekweg. Hij kwam vanuit de richting Oud-Vossemeer en ging richting Sint Philipsland. Door de hevige regenval slipte de auto en raakte van de weg. Het voertuig sloeg twee keer over de kop en kwam vervolgens op alle vier de wielen tot stilstand.

Een ambulance en de politie kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De bestuurder is met nekklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De zwaar beschadigde auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. De bestuurder verklaarde tegenover de politie dat hij zonder gordel had gereden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (2-8-2009 om 15:30)
@dolf voor hetzelfde geld gebeurd u het de volgende keer ook,,,zegt u dan hetzelfde? denk eerst na voor u een reactie plaatst
Dolf (20-7-2009 om 20:43)
Ja 19 jaar, die laten zich niets vertellen. Zeker niet, dat je de snelheid moet aanpassen met slecht weer en dat het dragen van een gordel veel ellende kan voorkomen.
W.R. Jacobse (20-7-2009 om 19:45)
Mensen, hou rekening met gladheid door plotselinge regenval in deze tijd van het jaar !!! Mijn vrouw en kinderen zijn twee weken terug ook onder soortgelijke omstandigheden twee keer over de kop gegaan, gelukkig lichte verwondingen. Waar je 80 MAG, HOEF je nog geen 80. PAS UW SNELHEID AAN !!!!!
Cookie-instellingen beheren