Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Pedofiel valt meisjes lastig in Middelburg

Toegevoegd: 27-07-2009, 17.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondagmiddag zijn in Middelburg enkele jonge meisjes lastiggevallen door een man die hen onzedelijke voorstellen deed.

De man, gekleed in een spijkerbroek met blauwe schoenen, benaderde tussen 15.30 en 16.00 uur bij het speelveldje aan het Kuipers Rietbergkwartier enkele meisjes tussen de 5 en de 7 jaar oud.


De man heeft kort zwart stekeltjeshaar. Hij reed op een fiets weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en voert in de omgeving extra surveillances uit. Omwonenden worden verzocht alert te zijn en de politie te waarschuwen als men iets verdachts opmerkt.
 
 
Ook mensen die iets gezien hebben wat mogelijk verband houdt met deze zaak worden verzocht de politie te bellen via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (28-7-2009 om 14:03)
In Rijnsburg hebben de ouders een soort sociale controle opgesteld de speelveldjes worden om beurten bewaakt ,deze liggen tussen de huizen in lijkt mij ook veiliger.En geef je kind een mobieltje wanneer hij of zij daar aan toe is,met duidelijke instructie.
Boeleke (28-7-2009 om 09:16)
De man lijkt nu ook in Terneuzen-Rivierenpark te zijn geweest maandagmiddag.Signalement is hetzelfde.Hij heeft jongetjes lastig gevallen door geld aan te bieden en even later terug te komen om te vragen of ze snoep hadden gekocht.Nog geen oneerbaar voorstel dus.Wij maken ons zorgen om zulke types
Arie (27-7-2009 om 20:57)
Het is jammer te moeten constateren dat om discriminatie door burgers te voorkomen, signalementen tegenwoordig steeds vaker de huidskleur ontbreken wat een effectieve medewerking van de burger minder makkelijk maakt. In het geval van een signalement is dat namelijk een zeer belangrijk kenmerk.
Wim (27-7-2009 om 18:54)
Ow als ik dit zie gebeuren .........hoe zag hij er ongeveer uit? leeftijd etz dat zou helpen met het vinden van deze zieke man
Sarah (27-7-2009 om 18:02)
Wij wonen in een kinderrijk buurtje. Kan je dan niet meer je kinderen naar het speelveldje in de volgende straat laten gaan, wat je zelf geen zicht op hebt. Voor je het weet krijg je kind onzedelijke voorstellen! Moeten we onze kinderen vastbinden omdat een volwassen vent zich niet kan beheersen??
Cookie-instellingen beheren