Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scootmobiel van de dijk geraakt

Toegevoegd: 29-07-2009, 18.01 uur
Scootmobiel van de dijk geraakt
Door: Jan-Willem Kempeneers

POORTVLIET - Woensdagmiddag is op de Priestermeetpolder een 66-jarige man uit de gemeente Tholen met een scootmobiel van de dijk gereden. De hulpdiensten rukten uit om het slachtoffer te helpen.


In eerste instantie werd alleen een ambulance ter plaatse gestuurd, maar enige tijd later werd ook de brandweer van Sint-Annaland gealarmeerd. De man was met zijn scootmobiel tegen een boom gereden, waarna de man uit de stoel werd geslingerd. Vervolgens was hij in een boom  blijven hangen. De hulpdiensten hebben het slachtoffer gezamenlijk middels een wervelplank op de dijk gedragen.

De man was door een tweetal fietsers die over het fietspad reden opgemerkt, nadat de Tholenaar om hulp geroepen had. Zij verleenden eerste hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Over de oorzaak van het ongeval is nog geen duidelijkheid. De brandweer heeft, alvorens terug te keren naar de kazerne, de scootmobiel nog uit de bosjes getrokken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Computertje (1-8-2009 om 13:25)
@JW. Kijk dan eens wat er gealarmeerd is op P2000 brabant.
T (31-7-2009 om 12:53)
Eigenlijk zou ik beter niet kunnen reageren, maar ik erger me wel aan zo'n opmerking over een ambulance. Het gaat er toch om dat de man geholpen werd? Al komt de ambulance weet ik waar vandaan. Hadden ze hem terug moeten sturen en een andere moeten oproepen????
JW (30-7-2009 om 09:23)
@Computertje: De ambulance op de foto is de 19104 die op Sint-Maartensdijk gestationeerd staat hoor. En als deze ambu al is ingezet kan het inderdaad voorkomen dat een Brabantse ambu gealarmeerd wordt. Bergen op Zoom is sneller dan Zierikzee of Goes...
Een moeder (30-7-2009 om 03:31)
Oei.. wat zal die man geschrokken zijn... gelukkig dat omstanders hem hebben gehoord wie wat er anders nog gebeurd zou kunnen zijn.. Veel sterkte.. en het beste met u..
Computertje (29-7-2009 om 21:16)
Waarom komen er ambulances uit brabant, als er een ongeluk is gebeurd??? Is de ambulance van St. Maartensdijk niet goed genoeg
Cookie-instellingen beheren