Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 308 km

Auto te water in Denverlaan Goes

Toegevoegd: 30-07-2009, 09.06 uur
Auto te water in Denverlaan Goes
Door: Roland de Jong
GOES - In de John Denverlaan in Goes is woensdagavond een auto van een bewoner te water geraakt.


De eigenaar had zijn voertuig vermoedelijk niet op de handrem gezet en hierdoor rolde de auto rond 17.35 uur het water in. Aanvankelijk was niet direct duidelijk of er nog mensen in de auto zaten en daarom werden direct twee ambulances en meerdere brandweervoertuigen opgeroepen.

Ter plekke bleek er niemand meer in de auto te zitten. Het voertuig liep door het voorval behoorlijke schade op en is vermoedelijk total loss.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adk (31-7-2009 om 18:09)
Pardon, als wij een melding krijgen van een drenkeling dan is dat zeer normaal ! dus als je zelf in de plomp beland dan hoop je dat er hulp komt. Dus denk eens uit een ander oogpunt...
C (30-7-2009 om 18:47)
Oke, "als iedere sec. telt" maar laten we aub helder blijven nadenken. Hier zie je dat die auto echt niet verder de sloot in zakt. Nu neemt de brw en ambu risico in het verkeer voor een auto die half boven water is. Svp met beide benen op de grond blijven alvorens de stoottroepen te alarmeren.
Cynneke (30-7-2009 om 12:09)
Nu kan je flauw doen en zeggen "Boem is ho en plons is water", maar voor de eigenaar knap lullig zeg....
Cookie-instellingen beheren