Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kerstboomverbranding aan de Noordweg in Oostkapelle

Toegevoegd: 07-01-2006, 21.42 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

OOSTKAPELLE - Vlammen, rook en chocolademelk, zo eindige de lampionnenoptocht in het Walcherse dorp Oostkapelle.

Rond kwart voor zeven vertrokken de kinderen uit het dorp samen met hun lampion vanaf de brandweerkazerne in Oostkapelle naar de andere kant van het dorp. Voor de stoet reed de oude brandweerwagen van de brandweer Oostkapelle.

Na een rit van ongeveer vijftien minuten was iedereen aangekomen bij de enorme stapel kerstbomen die door de inwoners van het dorp verzameld waren. Deze werd onder toeziend oog van de brandweer in brand gestoken, welke stand-by stond met de tankautospuit 4642.

Alle kerstbomen gingen in vlammen op. Naarmate het vuur kleiner werd en de kinderen en hun ouder het koud kregen stond er warme chocolademelk te wachten. Even lekker opwarmen en napraten.

Voor zover bekend is het evenement zonder problemen verlopen en hoefde de brandweer niet in te grijpen. Zie ook www.brandweer-veere.nl.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren