Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Grote files door vakantieverkeer

Toegevoegd: 05-08-2009, 11.33 uur
Grote files door vakantieverkeer
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Zeeuwse wegen zorgt vakantie- en recreatieverkeer momenteel voor flinke files. Dat meldt de Verkeersinformatiedienst.
 
Onder meer op de A58 staat het verkeer vast. Tussen Bergen op Zoom en Yerseke was rond 11.30 uur sprake van een file van 12 kilometer. Ook tussen Heinkenszand en Lewedorp stond het verkeer over enkele kilometers vast (foto).
 
Verder is het natuurlijk ook extra druk op de N57 en de N59.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (6-8-2009 om 19:00)
@pipa: Nou ik zal je dan ook gelijk maar ff vertellen dat ik 120.000+ km rij per jaar. Meer dan2 keer zoveel dan jij dus. Er zouden in zeeland geen files staan als het geld dat word verdiend met de wegenbelasting gespendeerd zou worden aan het wegennet en niet aan snoepreisjes e.d. voor ambtenaren.
Verzender (6-8-2009 om 05:28)
@ Joan: Wat zie jij terug van wat die toeristen hier uit komen geven?
Automobilist (5-8-2009 om 22:30)
@pipa, met 50.dkm ben je het toch hopelijk met me eens dat. files in de randstad (dichtbevolkt dus) onvermijdelijk zijn maar hier is plaats zat om er een rijstrookje naast te leggen dus er hoeven geen files te staan. Ik zie aan de andere reakties dat ik niet de enige ben die zo denkt. Toch??
Dj (5-8-2009 om 21:27)
@martin, haha, dit alvast een voorproefje van een containerterminal, ja zoals je ziet op de foto, rijen wachtende vrachtwagens. Nee hoor, het zijn allemaal ...toeristen, die remmen als ze de vlaketunnel of de brug bij kats ,de kering of het veersemeer zien.Laat de containers maar komen. Een trucker
Pipa (5-8-2009 om 20:18)
@automobilist,zal je gelijk vertellen dat ik ruim 50.000 km per jaar rijdt in diverse provincies van het land en weet heel goed wat file rijden is.Maar als zeeland een keer moeilijk te bereiken is dan is leiden in last kom op zeg.En deze file stond trouwens buiten de spits.
Automobilist (5-8-2009 om 19:50)
Volgens mij komt pipa niet vaak op de weg vooral de zeelandbrug is vanaf de eerste zonnestralen een regelrechte ramp maar ook de a256 naar de n 256 is echt prehisterische.. belachelijk gewoon trouwens de openingstijden van de zeelandbrug?? zijn die niet meer vast?? laat ze lekker wachten op eb!!!
Cookie-instellingen beheren