Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 18 km

Overval op benzinepomp Middelburgseweg Grijpskerke

Toegevoegd: 10-01-2006, 01.35 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GRIJPSKERKE – Het TOTAL-tankstation van Oliehandel Dekker aan de Middelburgseweg in Grijpskerke is maandagavond overvallen.

Twee gewapende mannen zijn rond acht uur 's avonds de shop binnengekomen en eisten geld. Ze probeerden hun eis kracht bij te zetten door het gebruik van wapens. Bij de overval is een geldbedrag van enkele honderden euro's buitgemaakt. De beheerder van de kassa is voor zover bekend ongedeerd gebleven.

Op het moment dat de overval plaatsvond was de shop gewoon geopend. De pomp sluit dagelijks rond negen uur ’s avonds. Daarna kan men nog steeds tanken, maar alleen via een speciaal betaalsysteem. Volgens omwonenden moet de overval rond acht uur ’s avonds hebben plaatsgevonden.

De politie droeg kogelvrije vesten tijdens het afzoeken van de omgeving. Of de politie een dader heeft kunnen arresteren is niet duidelijk. Bij de zoekactie werd overigens ook een hondengeleider ingezet. De politie was ter plaatse met diverse opvallende en onopvallende voertuigen. De Technische Recherche was ter plaatse met een grote bus.

De politie is ongeveer vier uur bezig geweest met onderzoek in het pand. Een medewerker van de Technische Recherche, gekleed in een wit pak, onderzocht het pand gedurende enkele uren. Over de resultaten van dit onderzoek is nog niets bekend gemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren