Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Vier gewonden bij ongeluk politieauto

Toegevoegd: 12-08-2009, 11.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk met een politieauto zijn vannacht in Middelburg vier personen lichtgewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 01.30 uur plaats. De politieauto kwam uit de richting van het Armeniaans Schuitvlot en reed in de richting van de Looierssingel. De andere bestuurder kwam uit de richting van het Groenewoud en reed over de Looierssingel in de richting van de Walensingel. Ter hoogte van het kruispunt Looierssingel / Armeniaans Schuitvlot kwamen beide auto's met elkaar in botsing.

De politieauto, waarin op dat moment vier personen zaten, werd bestuurd door een 27-jarige man uit de gemeente Vlissingen. Allen liepen licht letsel op, variërend van een zere nek, een zeer been tot een wondje aan de hand.

De andere auto werd bestuurd door een 29-jarige Middelburger. Of hij ook letsel heeft opgelopen is nog niet bekend. Beide auto's raakten beschadigd. De toedracht van het ongeval is nog onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (13-8-2009 om 12:55)
Ik snap wel dat het ook maar mensen zijn maar zodra de politie zelf een fout maakt werd er gelijk gezegd dat de toedracht onbekend is.
Mark (13-8-2009 om 05:29)
Ik reed er langs toen het gebeurd was en ik zag de politieauto toch echt over de haaientanden staan met de andere auto in de zijkant geparkeerd.. Lijkt me dat die politie auto geen voorrang heeft gegeven
Kees (12-8-2009 om 13:34)
De poltiie auto kwam uit de zijweg bij de ouwe brandweer kazerne, de andere auto zat op de lange voorrangsweg richting het pool centre
Frank (12-8-2009 om 11:20)
Ach, het zijn ook maar mensen hé!
Cookie-instellingen beheren