Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor softdrugsbezit

Toegevoegd: 12-08-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft dinsdagavond in Terneuzen een 27-jarige man uit Lille aangehouden die in het bezit was van softdrugs.

De man werd rond 21.20 uur staande gehouden in de Willem de Zwijgerlaan. Bij controle van zijn auto werden een joint en meer dan 7 gram hennep aangetroffen.


De man deed afstand van de drugs en hij een boete van € 125,-.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (13-8-2009 om 10:02)
@ piet : wat wil je daarmee zeggen??? ogen openen??? In het verkeer vallen er nihil gewonden door cannabis gebruik. Daar in tegen alcohol moet ik nog meer zeggen of gaan jou ogen open piet?? the war on drugs do more harm then the drugs itself!! make love not war
Jaap Vergeer (12-8-2009 om 20:38)
Strakke actie, 7 gram hennep. Echt een groothandelaar dus. Vrijgeven die boel dat scheelt een hoop doden en criminaliteit. Ten slotte is het veel gevaarlijker alcohol wel legaal en dat kost jaarlijks honderden doden alleen al in het verkeer. Plus nog een hoop mensen die zich dood drinken.
Edje (12-8-2009 om 15:53)
Wat een beleid in NL toch... Coffeeshops gedogen... bezit gedogen tot ? gram)... 5 planten voor eigen gebruik gedogen..... En toch krijgt deze man een boete? Kan iemand mij dit uitleggen??? Dit beleid van de overheid is een lachertje. Of je pakt het aan, of je maakt het legaal!!!
Jan (12-8-2009 om 15:42)
Nou nou de politie heb weer een grote slag geslagen.. We nemen een jointje in beslag en wat wiet maar ondertussen word er wel iemand anders mishandeld , overvallen of word weer ergens grootschaals gedealt maar daar hebben de mannen geen tijd voor lachwekend gewoon sorry gr
Delirium (12-8-2009 om 14:58)
Ik zie hier dagelijks mensen met (aanbieding) drugs uit de supermarkt komen. Kratten vol nog wel! Lijkt mij schadelijker dan wiet, kijk maar eens goed naar de nieuwsberichten. Dagelijks is er wel een ongeluk met dronken bestuurders. Om maar te zwijgen van agressie enz.
Enrico (12-8-2009 om 14:27)
Tjonge tjonge dat is een recordvangst, dat komt zeker in het guiness book of records.
Cookie-instellingen beheren