Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 384 km

Veel boetes voor foutief parkeren

Toegevoegd: 23-08-2009, 21.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft vandaag veel bekeuringen uitgeschreven voor foutief parkeren.

In Vlissingen werden 65 auto's op de bon geslingerd. Bij de boulevards betrof dat meestal een parkeer- of stopverbod of werd er op het trottoir geparkeerd. Op de Westhavendijk en de Zeedijk in Ritthem werden ook veel bekeuringen uitgeschreven voor het parkeren buiten de vakken of in de stopverboden op de toegangsweg naar het strandje. Dit terwijl aan het einde van de Westhavendijk nog circa 30 parkeerplaatsen vrij waren.


Volgens de politie heeft het warme weer voor veel parkeeroverlast gezorgd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F (25-8-2009 om 19:04)
Stuur die vakantiegangers, waar we allemaal van eten maar weg ja..... Goed bezig!!??!!
Anoniem (25-8-2009 om 00:03)
Goed bezig jongens, lekker cashen! Echt politiewerk kost alleen maar, dit levert ten minste wat op!
Rico (24-8-2009 om 23:18)
Egt he dan hebben mensen nog een lekker dagje vrij en dan kunne hun de auto niet kwijt voor het strand of iets.Dan gaan ze maar bekeuringen schrijven hoe triest zijn ze nou. Maak dan gewoon meer parkeerplaatsen stelletje lafaards. Ze worden nog wel een x gepakt die idiote controleurs
Danny (24-8-2009 om 22:34)
Heeft de politie niets beter te doen in vlissingen? Burgers pesten door op zondagmiddag boetes uit te schrijven in Ritthem. Helden!
Johan (24-8-2009 om 22:02)
Als politie agent ben je een grote vent, als je op zondag middag auto`s bekeurd die gewoon langs de weg staan, stonden voor iedereen aan de kant. Dan heb je als motor agent echt niets beter te doen.
Giant (24-8-2009 om 20:48)
Houd de flikken maar goed in de gaten....controleer rustig je prent....die kl....schrijven ook boetes uit die niet kloppen. Scheelde mij uiteindelijk 150 euries.
Cookie-instellingen beheren