Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 25-08-2009, 17.40 uur
Gewonden bij ongeluk met beknelling
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Middelburgse Schroeweg in Middelburg zijn vanmiddag meerdere mensen gewond geraakt.
 
De slachtoffers zaten in voertuigen die rond 17.15 uur met elkaar in botsing kwamen. Volgens de politie vond het ongeluk plaats toen een 33-jarige automobilist uit Oost-Souburg een vallende gsm wilde opvangen en daardoor even was afgeleid. De man zag te laat dat de auto's voor hem stilstonden en er ontstond een kop-/staarbotsing.


In totaal kwamen vijf voertuigen met elkaar in botsing. Behalve de 33-jarige man waren dat een 31-jarige man en twee vrouwen van 21 en 33 jaar, allen uit Middelburg en een 43-jarige man uit Amersfoort. De 33-jarige Oost-Souburger is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht.

Volgens de politie was er sprake van een mechanische beknelling. De brandweer werd ook ingezet. Rond 17.35 uur was iedereen weer uit zijn voertuig. De brandweer heeft na de bergingswerkzaamheden het wegdek gereinigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marian (27-8-2009 om 08:05)
Helaas zijn automobilisten voor 80% met andere zaken bezig dan met autorijden. Misschien dat autofabriekanten terug moeten naar auto's van 'bordkarton' want als deze groep automobilisten zich minder 'veilig' gaat voelen gaan ze misschien ook weer eens opletten wat er op de weg gebeurd.
Inge (26-8-2009 om 16:50)
Een gemeente kan een weg nog zo veilig inrichten, maar als automobilisten hun mobiele telefoon belangrijker vinden dan de overige weggebruikers blijf je dit soort aanrijdingen houden.
Nao (26-8-2009 om 11:51)
Beste pietje bel, ongelukken gebeuren overal,en als je goed leest was de man afgeleid en bellen en smsen is de hoofdoorzaak nummer 1,hoe de weg ook lig of is,da,s makkelijk om het daar op te steken.het zou schelen als we de gsm links laten liggen en met autorijden bezig zijn.
Mike (26-8-2009 om 10:07)
Als mensen nou gewoon eens beter opletten en hun snelheid aanpassen aan de situatie, dan is er niets aan de hand. Als je daar rijdt met oogkleppen op en de rotondes met bijvoorbeeld 80km/u wilt nemen, dan is het vragen om ellende.
Pietje bel (26-8-2009 om 00:11)
Er zijn nog nooit zóveel ongelukken gebeurd op deze weg als sinds dat gemeente middelburg ze "veiliger" probeert te maken. Het is wel erg raak de laatste tijd!
Christian (25-8-2009 om 21:28)
Het is weer zover, het tweede ongeluk in deze week op precies dezelfde plaats
Cookie-instellingen beheren