Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Brandweer blust bermbrandjes

Toegevoegd: 26-08-2009, 08.58 uur
Brandweer blust bermbrandjes
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De brandweer is ook de afgelopen dagen weer meerdere keren ingezet voor het blussen van diverse kleine buitenbrandjes.


Onder meer in Oud-Vossemeer, Sint-Jansteen, Arnemuiden, Waarde. Terneuzen en Zaamslag woedden brandjes. Maandagmiddag werd rond 12.55 uur een brandje gemeld bij de taxuskwekerij aan de Heerstraat in Sint-Jansteen (foto's 1, 2). Bij aankomst van de brandweer was het vuur al grotendeels geblust. Met één straal hogedruk heeft de brandweer de smeulende resten nog nageblust.
 
Rond 14.55 uur was het raak in de Zoutketenweg in Arnemuiden (foto's boven, 3, 4). Daar woedden drie brandjes langs het spoor. Met behulp van een straal hoge druk en vuurzwepen kon ook deze brand worden bedwongen.

Zondag woedde ook al een flinke buitenbrand aan de Vaathoekweg in Borssele. Hiervoor werden meerdere brandweervoertuigen opgeroepen (foto's 5 t/m 8).
 
Zie ook:
- Buitenbrand geblust in Oud-Vossemeer (24-08-2009)


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (26-8-2009 om 12:49)
Misschien wordt het eens tijd om eens streng te gaan controleren op het weggooien van brandende peuken uit rijdende en stilstaande een auto’s Dit gebeurd aan de lopende band. Oproep : Rokers neem je verantwoordelijkheid!
Cookie-instellingen beheren