Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Groot onderzoek naar veiligheid Zeeland

Toegevoegd: 01-09-2009, 11.45 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Provincie Zeeland en Zeeuwse gemeenten onderzoeken de veiligheid in Zeeland. Het onderzoek gaat uit van de landelijke veiligheidsmonitor.


Het veiligheidsonderzoek richt zich op criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie. Vanaf 11 september ontvangen ruim 20.000 Zeeuwse inwoners een uitnodigingsbrief voor het invullen van de online vragenlijst op veiligheidsmonitor.nl. De uitkomsten van het onderzoek zijn belangrijk voor het veiligheidsbeleid in eigen regio.

Het onderzoek wordt op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd. In Zeeland is gekozen voor deelname van alle Zeeuwse gemeenten, gecoördineerd door de Provincie Zeeland.
 
Het bureau TNS/NIPO draagt zorg voor de uitvoering van het onderzoek in de regio Zeeland. Deelnemers aan het onderzoek krijgen een brief waarin ze worden uitgenodigd een vragenlijst op het internet in te vullen. Wie liever een schriftelijke vragenlijst gebruikt, krijgt deze desgevraagd thuis gestuurd. Het onderzoek start op 11 september. De resultaten worden in maart 2010 verwacht.

De mate van deelname is volgens de provincie belangrijk voor een goede beeldvorming van de veiligheidssituatie in onze eigen regio. Provincie en gemeenten vragen deelnemers aan het onderzoek de vragenlijst in te vullen. Kijk voor meer informatie over de veiligheidsmonitor op: www.veiligheidsmonitor.nl.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (1-9-2009 om 21:00)
Pitbul stefford status honden ???? wat is dat nu weer voor opmerking, wat hebben die honden nu weer gedaan ?? kijk naar wat er achter loopt op 2 benen en ga niet weer die honden afzeiken...
B. (1-9-2009 om 20:29)
Ik wil ook wel mee werken, maar hoe komen ze aan je adres? gaat toch via mail?
Mooi (1-9-2009 om 14:58)
Kom maar op met dat onderzoek wel mensen kiezen uit de juiste buurten wijken straten waar de problemen zijn.dus waar de pitbulls steffords status honden zonder riem lopen de scooters zonder verzekering zonder kappen en te hard rijden etz
Cookie-instellingen beheren