Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 114 km

Politie lost vijftien diefstallen op

Toegevoegd: 12-01-2006, 21.49 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Politie Zeeland heeft in december 2005 en januari 2005 een 18-jarige man uit de gemeente Tholen, een 19-jarige man uit de gemeente Tholen en een 26-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden in verband met diefstallen van metalen.

De politie kwam twee van de mannen op het spoor na een diefstal op een bedrijfterrein in Sint Maartensdijk waarbij metalen werden weggenomen. Tijden het onderzoek zijn 14 diefstallen,die gepleegd zijn in de gemeente Tholen,en 1 diefstal die gepleegd is in de gemeente Bergen op Zoom opgelost.

De weggenomenen goederen betroffen afval metaal, roestvrij stalen constructies, lmapen, een tuinbeel en metalen van o.a.a een boot en een vrachtwagen. Bij een van de mannen is een heteluchtkachel aangetroffen die weggenomen bleek te zijn in Halsteren.

Ook werd, bij een van de mannen, een bromfiets aangetroffen die in Antwerpen weggenomen bleek te zijn. Tevens is er een fiets aangetroffen die in weggenomen in Tholen. De aangetroffen goederen zijn inmiddels terug naar de eigenaren. De twee mannen uit de gemeente Tholen zijn na verhoor vrijgelaten.

De man uit Bergen op Zoom zit nog vast (hij zat nog in een proeftijd).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren