Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Rattenslang ontsnapt in Ovezande

Toegevoegd: 10-09-2009, 09.17 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - Uit een woning aan de Mauritsstraat in Ovezande is woensdag een rattenslang ontsnapt. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het dier, een vrouwtje, is oranje van kleur en zo'n twee meter lang. De politie vraagt mensen alert te zijn en bij het zien van het dier de politie te waarschuwen.

Rattenslangen eten met name muizen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ovezandse (10-9-2009 om 12:44)
Toch een eng idee dat er een slang rond en in je huis kan sluipen. We houden de deuren maar gesloten!! Ook al is ze niet giftig ik denk dat je je rot schrikt als je ze tegenkomt.
Kaatje (10-9-2009 om 10:44)
Weer al een slang ontsnapt. Is die slang die in Terneuzen ontsnapt was al terug gevonden. Ik vind het doodeng al die slangen die ontsnappen.
Arno (10-9-2009 om 10:18)
Heel veel succes met het terug vinden van je diertje. Dit is niet leuk voor de eigenaar van zo'n lief onschuldig rattenslangetje. Ik hoop van harte dat je 'm terug vind.
Cookie-instellingen beheren