Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt doorgereden automobilist

Toegevoegd: 11-09-2009, 10.30 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - De politie is op zoek naar de bestuurder van een bordeaux-rode Peugeot die donderdag rond 17.15 uur was betrokken bij een aanrijding op de kruising Gapingseweg/Kadetweg.


De onbekende automobilist kwam vanuit Middelburg en reed richting Vrouwenpolder. Op de kruising reed hij door het rode verkeerslicht waarna hij in botsing kwam met een Belgische personenauto.

In eerste instantie was de bestuurder van de Peugeot uitgestapt en nam alle schuld op zich. Hij zei dat hij even zijn auto aan de kant ging zetten maar reed vervolgens weg over de Gapingseweg in de richting van Veere.

Omdat hij zijn gegevens niet heeft achtergelaten, is de politie op zoek naar deze bestuurder. Ook eventuele getuigen van het ongeval die meer informatie kunnen verstrekken, worden verzocht zich te melden op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bax (12-9-2009 om 21:20)
Donderdag middag was de politie toch ook al druk met controleren op rood licht bij Sint Laurens? die trouwens verkeerd staan afgesteld maar dat ter zijde. Ze konden beter controleren bij deze stoplichten!
IK (11-9-2009 om 18:38)
Lekker aso!!!
Needy (11-9-2009 om 17:33)
Meneer met rode auto...allereerste wie je ook bent het kenteken gelijk noteren.helaas in deze tijd kun je bijna niemand vertrouwen...de doorrijder mischien woont u wel in me straat gerandeerd dat ik u aangeef,laffe daad om door te rijden..
Cookie-instellingen beheren