Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Onderzoek pedofiel Klarenbeek loopt nog'

Toegevoegd: 11-09-2009, 11.28 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het onderzoek naar de pedofiel die in de Middelburgse wijk Klarenbeek kleine kinderen had benaderd loopt nog steeds. Dat meldt de gemeente Middelburg.


Zondagmiddag 26 juli werden enkele jonge meisjes lastiggevallen door een man die hen onzedelijke voorstellen deed. De man benaderde tussen 15.30 en 16.00 uur bij het veldje aan het Kuipers Rietbergkwartier enkele meisjes tussen de 5 en de 7 jaar oud.

De politie verspreidde een signalement en kondigde aan extra surveillances uit te voeren. Omwonenden werd verzocht alert te zijn en de politie te waarschuwen als men iets verdachts opmerkte. De volgende dag werd in Grandcafé Willem direct een besloten informatiebijeenkomst gehouden.

Tijdens deze bijeenkomst informeerde de politie omwonenden. Het onderzoek heeft volgens de gemeente sinds de aangifte de onverminderde aandacht gehad van politie en gemeente. “Hoewel het onderzoek tot nu toe niet heeft geleid tot een concrete aanhouding, lopen er nog diverse opsporingsacties en de politie ziet nog steeds mogelijkheden om tot een verdenking te komen”, zo meldt de gemeente op haar website.

Volgens de gemeente zijn tips nog steeds welkom via 0900-8844.
 
Zie ook:
- Excuses na informatie-avond pedofiel (28-07-2009)
- Pedofiel valt meisjes lastig in Middelburg (27-07-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ONGELOOF (11-9-2009 om 14:54)
Het is een schande voor de Zeeuwen. Ten 1e opsporen deze man en langzaam. Wel druk maken om een slang. Beter een ploegje oprichten om zulke mensen te lijf te gaan en onze kinderen beschermen. Ik sta voor op, wie volgt? Politie heeft geen tijd
C (11-9-2009 om 12:56)
Die viezerik zal zich nu wel een tijdje rustig houden
Heleen (11-9-2009 om 12:08)
Er zijn eigenlijk geen woorden voor dit soort lui. Gewoon een obstakel in de samenleving. Verban ze naar een onbewoond eiland gezellig met z'n allen misschien dat dat werk. Of chemische castratie, gewoon verplichten. De slachtoffers hadden ook geen keus toen deze viezerikken hen uitzochten!!!!!
Cookie-instellingen beheren