Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 19-09-2009, 10.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 53-jarige motorrijder uit Middelburg is zaterdag betrapt op het rijden onder invloed.


Agenten zagen om 00.45 uur dat de man zijn motor startte op de Kousteensedijk. Bij het omdraaien van de motor wankelde de bestuurder. De agenten vonden zijn gedrag aanleiding om een nader onderzoek in te stellen. Er werd een blaastest afgenomen. De man bleek teveel gedronken te hebben om nog te mogen rijden.

Op het politiebureau bleek dat de man drie keer teveel alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dr.acula (19-9-2009 om 12:16)
Hoe stom kan je wezen om met een motor te gaan rijden als je alcohol gedronken hebt,iedere minder begaafde weet hoe kwetsbaar je bent op een motor, motorrijders weten dit als geen ander. Gelukkig voor hem en andere weggebruikers was de politie even alert en haalde hem eraf.
MotoRob (19-9-2009 om 11:11)
Gewoon geen alcohol drinken als je nog moet rijden, of dat nu met een auto/brommer/motor is, gewoon niet doen, ik ben blij dat hij gepakt is voor hij een ongeval kon veroorzaken, je zal zo een idioot maar tegen komen op de weg.
Cookie-instellingen beheren