Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 59 km

Dronken man in niet gekeurde auto

Toegevoegd: 19-09-2009, 10.28 uur
Door: Roland de Jong
ZUIDDORPE - Op de Hoofdweg Noord in Zuiddorpe is in de nacht van vrijdag op zaterdag het rijbewijs ingevorderd van een 61-jarige man.

De man, afkomstig uit de gemeente Terneuzen, reed rond 00.50 uur over bovengenoemde weg. De politie liet de man een blaastest afleggen. Hieruit bleek dat de man te veel had gedronken. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een ademanalyse heeft gedaan. Hieruit bleek dat de man bijna vijf keer teveel alcohol had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd door de agenten.


Zijn auto bleek ook niet gekeurd, ook daar krijgt hij een proces-verbaal voor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Romeo (19-9-2009 om 23:11)
Als je op deze leeftijd nou nog niet weet dat je met alcohol op niet met een auto mag rijden dan heb je die jaren daarvoor niets geleerd.
Willy (19-9-2009 om 15:10)
Op die leeftijd en nog zulke domme dingen doen zal het nooit niet leren, dus geen rijbewijs meer.
Harry (19-9-2009 om 10:39)
Word het ondertussen nie 's tijd voor diverse grote alcoholcontroles in de provincie ? Met een stuk in je kraag achter stuur kruipen schijnt hier een serieus probleem te worden de laatste tijd.
Cookie-instellingen beheren