Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Veel bekeuringen bij verkeerscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 19-09-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagochtend in de gemeente Vlissingen een controle gehouden gericht op overlastgevend verkeer, zoals bromfietsen en zogenaamde disco-auto's.

Tussen 08.00 en 12.00 uur werden in totaal 48 voertuigen gecontroleerd. Deze werden onder begeleiding van motoragenten naar het Baskenburgplein gestuurd. Daar werden de voertuigen gecontroleerd door de politie.


Tien bromfietsen en een landbouwvoertuig werden bekeurd omdat ze een te hoge snelheid konden ontwikkelen. Er werden 8 bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van het wettelijk aantal toegestane decibellen via de uitlaat.
 
 
Twee bromfietsen werden uit het verkeer genomen omdat één niet verzekerd was. Op de andere was een snelheidsbegrenzer aangebracht. Er werden in totaal zeven kentekenbewijzen ingevorderd. De eigenaren van de bijbehorende voertuigen krijgen 28 dagen de tijd om hun voertuig weer aan de wettelijke eisen te laten voldoen.

Verder werd er bekeurd voor een te gladde band, een lekke uitlaat en het hebben van te donkere ramen in een auto. De politie gaat vaker dit soort controles uitvoeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CRB (20-9-2009 om 19:44)
Vlissinger......wat erg....... Sterkte voor jou en vooral voor je vriendin, dit lijkt me vreselijk!
Rien (20-9-2009 om 12:05)
Hallo Honda Civic, auto,s zijn gevaarlijker dan scooters hoor dus auto,s eerst. Ook die scheuren asociaal met grotere gevolgen als het misgaat. En als je ze met rust laat gaan ze steeds gekker doen.
J.Vermeer (20-9-2009 om 10:33)
Woon in klein stil dorpje waar een motorrijder woont die 'sochtends hele dorpje wakker maakt met z'n zware brom. maar kennelijk is dat dan weer wel legaal en dus niet te snappen. als je dan leest over deze actie.
Vlissinger (20-9-2009 om 04:37)
Mijn vriendin wordt gestalked door een loverboy, maar daar is geen tijd voor.. Wanneer gaan ze inzien wat ECHT belangrijk is?
Mcw (19-9-2009 om 23:42)
@irritant: jij heb zeker veel last van iemand in honda civic (groene met zwarte motorkap) dat je er zo op afgeeft? Hoezo iedereen over 1 kam heen scheren? Er zijn er meer die WEL rekening houden met anderen dan dat er NIET zijn de geen rekening houden met anderen maar daar hoor je nooit wat over!
Boci (19-9-2009 om 22:43)
Laat ze eens in de vroege avond uren zo'n controle doen. Ze doen het nu elke keer in de ochtend uren , maar de echte ratten liggen dan nog op 1 oor.
Cookie-instellingen beheren