Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Ongeval met mechanische beknelling in Terhole

Toegevoegd: 15-01-2006, 21.26 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERHOLE - In Terhole (gemeente Hulst) is vanmiddag een ongeval met letsel gebeurd. Er was sprake van een mechanische beknelling.

Rond kwart over twee reed een 19-jarige Tilburger met zijn personenauto over de Notendijk. Als gevolg van plaatselijke gladheid belandde hij in de berm. Ver-volgens belandde de auto op zijn kop in een sloot. In de auto zaten naast de 19-jarige man ook nog een 21-jarige Tilburgse, een 18-jarige Terneuzense en een 18-jarige Terneuzenaar.

De vier inzittenden zaten niet bekneld, maar konden niet uit de auto komen aan-gezien er sprake was van een mechanische beknelling: de portieren, noch de ramen konden open. Daarop werd het alarnummer gebeld. De centralisten alarmeerden voor de zekerheid het brandweerkorps van Hulst. Ook werd de ambulance 19138 uit Terneuzen opgepiept.

Toen de ambulancebroeders arriveerden zaten de personen nog steeds in de auto. Met behulp van de autosleutel is de kofferbak geopend, waarna de jonge-ren allen één voor één naar buiten konden kruipen. De 21-jarige Tilburgse klaagde over haar rug en werd zodoende op een plank uit de auto getrokken. Ze is voor controle overgebracht naar een ziekenhuis.

De andere inzittenden raakten niet gewond. De auto is weggetakeld door een bergingsbedrijf. De auto is vrmoedelijk total loss. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren