Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij aanrijding

Toegevoegd: 22-09-2009, 12.07 uur
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Bij een eenzijdig ongeval in Sint Philipsland is vanochtend een vrouw gewond geraakt. Dat meldt de politie.
 
De vrouw vloog rond 11.45 uur op de Rijksweg (N257) door nog onbekende oorzaak met haar auto over een greppel. De 38-jarige vrouw uit de gemeente Tholen reed in haar auto over de Philipsdam. Een getuige vertelde dat hij zag dat de auto van de vrouw ineens rechts de berm inreed. Ze reed vervolgens over de parallelweg, tussen twee bomen door de sloot in.


De vrouw is uit haar benarde positie bevrijd door de brandweer. Zij werd met een brancard uit de auto getild en door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
 
 
De getuige, die de vrouw aan de praat heeft gehouden tot de hulpdiensten er waren, vertelde dat de vrouw tegen hem had gezegd dat ze mogelijk onwel was geworden tijdens het rijden.

Hoe het nu met de vrouw gaat is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren