Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 194 km

Vrachtwagens in brand Nieuwerkerk

Toegevoegd: 26-09-2009, 02.23 uur
Vrachtwagens in brand Nieuwerkerk
Door: Roland de Jong
NIEUWERKERK - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Nieuwerkerk meerdere vrachtwagens in vlammen opgegaan.
 
De brand woedde rond 02.00 uur op bedrijfsterrein De Weel aan de Middenweg. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland zijn er in totaal drie blusvoertuigen opgeroepen om de brand te bestrijden. In totaal gingen drie vrachtauto's, die allen buiten stonden, in vlammen op.


Auto’s die rondom de drie vrachtwagens stonden, werden zo veel als mogelijk weggereden door de opgetrommelde mensen. Twee vrachtwagens waren geladen met bloembollen en glas, de derde was leeg. Na een uur was de brand onder controle. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De schade loopt behoorlijk op.
 
De brandweer is zaterdagochtend rond 07.10 uur opnieuw uitgerukt om het vuur na te blussen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L. (10-1-2011 om 19:46)
Die gene die dit heeft gedaan is gewoon achterlijk, je doet zoiets gewoon niet, weetje hoeveel zo'n vrachtwagen ten eerste al niet kost, en dan heeft hij mischien zijn waardevolle spullen er in zitten, het is gewoon zwaar triest.
Silviaronald (29-9-2009 om 10:06)
Hoi. nou de middelste auto die groene die chauffeur is de hele week van huis. vind het gewoon dit treurig wat zo iemand aan richt en alle kosten voor matriaal - berging - opruimen met zich mee brengt.
Iemand uit een chauffeurs familie (28-9-2009 om 23:34)
Het is te gek voor woorden. Je gaat toch geen vrachtauto`s of iets anders in de brand steken. Je weet niet wat je die CHAUFFEURS!!! aan doet. Chauffeurs veel sterkte!!!
Chauffeur (28-9-2009 om 10:43)
Wat een krankzinnige reactie: deze zijn namelijk gewoon een hele week van huis, duzz je leeft 5 of 6 dagen in de truck. dat is dan je huis omdat je in je huis maar 1 a 1,5 dag ben.. tis te zot voor wooorden dat dit gebeurd.. reageer a.u.b niet.. onnozel figuur!
M (27-9-2009 om 19:00)
@ Leo. Wat nou hun huis kwijt? die zijn elke avond thuis die 2 :S een huis is een huis en geen auto.
Leo (27-9-2009 om 18:09)
Opvallend veel brandstichtingen dit weekend: op dijken en bermen..., nu deze trucks weer. Hopelijk verbrandden de daders eens een keer goed hun handen bij hun rotstreken. Sterkte voor de getroffen chauffeurs: zij zijn hun huis kwijt!
Cookie-instellingen beheren