Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Ongeval met beknelling Drieweg Heinkenszand

Toegevoegd: 17-01-2006, 08.53 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HEINKENSZAND - In Heinkenszand is vanmorgen een ongeval gebeurd.

Rond vijf over half negen kwam bij de alarmcentrale in Middelburg de melding binnen dat er een ongeval met beknelling was gebeurd op de Drieweg, net buiten in Heinkenszand. Bij het ongeval zou ten minste één persoon gewond zijn geraakt.

Na de eerste melding werden de Goese ambulances 19101 en 19104 met spoed ter plaatse gestuurd. Ook werd de brandweer van Heinkenszand onder prioriteit één ter plaatse gevraagd. Deze rukte binnen korte tijd uit met de tankautospuit 4736.

De bestuurster van de personenauto was een 20-jarige vrouw uit Oost Souburg had niet voortdurend haar voertuig onder controle. Zij reed over de voor haar linkerrijbaan en kwam tot stilstand in een links van de weg gelegen droge sloot.  De vrouw is met kneuzingen naar het ziekenhuis vervoerd. De voorzijde en het rechter voorportier van de auto raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren