Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Hevig verzet bij aanhoudingen Vlissingen

Toegevoegd: 26-09-2009, 10.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond in de Bonenburg in Vlissingen twee jongemannen opgepakt. Ze verzetten zich hevig.


Politieagenten, die zich in verband met overlastklachten in de wijk Bossenburg bevonden, zagen rond 20.30 uur dat er enkele lantaarnpalen aan Sterkenburg werden uitgezet. Al snel bleek dat dit gedaan werd door een 21-jarige Vlissinger.

Hij had eerder die dag een sleutel, die gebruikt wordt om het onderhoudsdeurtje van lantaarnpalen open te maken, gestolen van een monteur die in de wijk aan het werk was. Toen de 21-jarige man, die inmiddels naar Bonenburg was gelopen, werd medegedeeld dat hij was aangehouden verzette hij zich hevig.

 
Een 17-jarige jongen uit Vlissingen probeerde de aanhouding te beletten waarop ook hij is aangehouden. Ook deze jongen verzette zich hevig bij zijn aanhouding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mandy (27-9-2009 om 14:23)
Hopelijk stopt het nu eens een keer en beseffen die jongeren wat een overlast ze bezorgen.. lantaarnpalen slopen ruiten ingooien, banden lek steken wat heb je eraan. Je bezorgd alleen maar ellende. Keek vrijdag uit mijn raam zie ik alleen maar politie staan naast mijn huis en voor mijn huis.
Ano (27-9-2009 om 13:34)
@Dj mokr vind dat ze jou ook maar een poosje moeten opbergen! kan je je stoere maatjes gezelschap houden!
Oudere uit Souburg (27-9-2009 om 13:16)
@ jongeren uit Bossenburg en dj mokr: Ga eens naar school en leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands schrijven. Ten tweede: waarom zou je weglopen als je toch niks gedaan hebt? Slecht geweten misschien? Of toch niet zo stoer?
Dj mokr (27-9-2009 om 00:19)
Respect. echte broeders noem je dat !
Jongeren van bossenburg (26-9-2009 om 14:02)
Politie heeft geen leven om steeds achter ons aan te komen. We kunne nergens staan als we blijven staan boete van 200 euro en als we weg rennen zijn we ook de lul terwijl we nix doen...
Een buurtbewoonster (26-9-2009 om 11:52)
Ja als de gemeente en de woningbouw een keer de overhand hebben in de wijk dan zal het ook wat beter gaan maar zolang dat niet gebeurd zal de problemen in deze wijk niet op te lossen zijn
Cookie-instellingen beheren