Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Dronken man valt in slaap en botst

Toegevoegd: 26-09-2009, 17.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag rond 00.25 uur op de Bosschaartsweg een slapende man aangetroffen in zijn auto. De man bleek dronken.


Agenten gingen ter plaatse na een melding van een aanrijding ter hoogte van de Mac Donalds. Daar troffen zij een geparkeerde auto aan met draaiende motor. Ook de verlichting stond aan. In de auto lag een man te slapen met zijn hoofd op het stuur. Hij reageerde in eerste instantie niet op kloppen op raam.

Vervolgens werd het passagiersportier geopend en ook aan bestuurderszijde werd de man aangesproken. Eindelijk werd hij wakker. Het bleek te gaan om een 40-jarige Oost-Souburger. Uit een blaastest bleek dat hij onder invloed van alcohol was.

De man ging vrijwillig mee naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 2,4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren