Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dertig man slaags in cafe Vlissingen

Toegevoegd: 28-09-2009, 09.00 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een café aan de Nieuwendijk in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag dertig man slaags geraakt.


De vechtpartij ontstond rond 03.30 uur in het horecabedrijf, maar verplaatste zich daarna naar buiten, waar de groep uiteen viel in kleinere groepjes die met elkaar bleven vechten. Bikers van de politie kwamen ter plaatse, evenals een agent met een diensthond.

De ruziemakers werden gevorderd weg te gaan. Alle personen voldeden aan dit bevel, op één persoon na, die enkele keren de kant van de agent met de diensthond op kwam. Het gevolg van dit gedrag was, na een paar waarschuwingen van de agent, een hondenbeet in zijn onderarm. De persoon, die onbekend bleef, is daarna in de richting van het Bellamypark verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (1-10-2009 om 12:30)
Jan heeft gelijk. De uitsmijter is meer bezig met 3 zoenen vragen van meisjes van 16 dan met zijn werk. En als er dan wat aan de hand is, komt hij of te laat of hij pakt de zwaktste van stel. Want als je groot en sterk bent loopt hij met een boog om je heen.
Jan (29-9-2009 om 16:55)
De uitsmijter en het personeel doet niks. Staat een metaal detector, maar niemand die wordt gecontroleerd, minimumleeftijd wordt niet gehanteert en de portier houdt zich meer met andere dingen bezig dan met de rotzooi die er binnen wordt getrapt. Een beter deurbeleid zou al een heel stuk helpen,
Ikke (28-9-2009 om 22:55)
@IK dan moet je beter opletten, dat jij niet gezien hebt dat er heel veel al uitgezet waren wil niet zeggen dat het niet is gebeurd.. het merendeel van de vechterswaren er door de portier en het personeel al uitgedonderd.. meestal gaat dit zonder dat iedereen het ziet om de sfeer niet te verpesten
Ik (28-9-2009 om 20:46)
Aan sommige hun reactie te zien gaan ze nooit uit.. ga op zaterdag gezellig naar de vic! dan maak je alles zelf een keer mee... En ja! het was daar.. want om half 4 is op de nieuwedijk niets anders open.. Het was eerder die avond al 3 keer vechten binnen en niemand die eruit gezet werd..
Nao (28-9-2009 om 18:47)
Aanpakken die lui,die vergallen heel de sfeer,wij komen voor de gezelligheid in de stad,maar me trek word minder,dit is het resultaat he,.mischien elders een apart slagveld voor ze,ruimten mekaar op. zonde van de stad vlissingen,het is een grote criminele bende,ik schaam me dood als bewoner.
Ik (28-9-2009 om 18:47)
@ chantal. Als je maandags weer moet werken, kan je dan ook al niet meer zaterdag op stap dan?? Jij zelf gaat nooit op stap dus begrijp ik? En als je dacht dat er zondag bedoeld werd, Veel mensen die in het weekend werken zijn maandag vrij JA ! Kortzichtig.NL
Cookie-instellingen beheren