Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Vrouwen aangehouden voor diefstal

Toegevoegd: 29-09-2009, 20.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vanmiddag zijn door agenten van de Zeeuwse politie in een winkel in de Ganzepoortstraat in Goes vier winkeldievegges aangehouden.

Door beveiligers van V&D was gezien dat de vier gestolen goederen in de achterbak van hun auto legden. Zij zijn de dames onopvallend gevolgd en zagen ze nog meer winkels in de binnenstad van Goes in gaan. Zij hebben de politie gewaarschuwd die ze in een kledingzaak heeft aangehouden.


De auto van één van de dames is overgebracht naar het politiebureau. Daar werd de auto grondig onderzocht. In de auto werden gestolen goederen uit verschillende winkels aangetroffen. De dames hadden zeker een stuk of vijf winkels in Goes bezocht.

De verdachten betroffen Bredase dames in leeftijd variërend van 21 tot 52 jaar. Eén verdachte van 47 jaar oud is in verzekering gegaan, omdat zij al vaker met de politie in aanraking was geweest voor het plegen van winkeldiefstal. De rest van de dames is weer in vrijheid gesteld. Hun buit bestond uit kleding en cosmetica.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gizmo (30-9-2009 om 21:50)
Mopje (30-9-2009 om 10:48 uur) Ja, kleine meisjes worden groot. En sommige leren het nooit! Het is wel tekenend overigens dat men naar Zeeland uitwijkt. Kennelijk is men hier niet alert op deze praktijken en is men zich daarvan bewust...
Hadassa schuurman (30-9-2009 om 13:29)
ja ik ben het met cris en joke eens zoiets doms om te stelen dat mag niet foej watdacht je van mij als ik iets wil hebben wat ik mooj vind dan spaar ik ik er voor net zo lang tot dat ik t bij elkaar heb neem een baantje of zo kranewijkje kan je ook centjes mee sparen hoor
Mopje (30-9-2009 om 10:48)
Zo zie je maar weer niet alleen grut van 15-16 jaar heeft het lef om zoiets te doen... En het word steeds erger...
Edje (30-9-2009 om 10:29)
Laat ook die dames maar eens een nachtje overblijven in het arrestantencomplex bij Torentijd!
Rob (30-9-2009 om 09:43)
@Chris.....Gaat er niet om hoe oud dit TUIG is, maar die kunnen zich in Breda en omstreken niet meer vertonen in een winkel omdat elke beveiligings-beambte en bedrijfsleider ze daar al kennen.......En die weten precies hoe de DAMES winkelen.....Dus worden ze daar teveel in de gaten gehouden.....
Linda (30-9-2009 om 09:14)
Het is toch van de gekke! me buget is ook niet groot en ik zie ook wel eens dingen die ik graag zou willen hebben maar dan ga je het toch niet stelen? ik vindt het al een ramp als me dochter een snoepje pakt uit de bak schepsnoep bij jamin ofzo.
Cookie-instellingen beheren