Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 188 km

Onbekende rijdt in op politieagente

Toegevoegd: 02-10-2009, 14.42 uur
Door: Manfred Berrevoets
CLINGE - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.20 uur is aan de Woestijnestraat in Clinge een nog onbekende automobilist ingereden op een politieagente.


Rond genoemd tijdstip gaf de agente, bij een alcoholcontrole aan de Woestijnestraat, een stopteken aan de tot nu toe onbekende bestuurder van een bestelauto. Deze bestelauto stopte echter niet maar reed op de agente in.

De politie ging achter de bestelauto aan en zag het voertuig een stuk verder, op een parkeerplaats aan de Tiberghienweg in Clinge staan. In de auto zat niemand meer. Tot nu toe is de bestuurder van de bestelauto nog niet aangehouden.

Op het moment dat de bestelauto op de agente inreed werd ook een onbekend gebleven automobiliste gecontroleerd. Deze vrouw is getuige geweest van het voorval en de politie zou dan ook graag met haar in contact komen. Zij bestuurde een donkerkleurige auto, model stationwagen met Nederlands kenteken. Haar auto is vermoedelijk van het merk Opel.

De vrouw wordt, in verband met het afleggen van een getuigenverklaring, verzocht zich te melden op het politiebureau in Hulst of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (5-10-2009 om 11:26)
Als de vrouw in die opel is gecontroleerd hebben ze haar gegevens toch? Moet ze zich toch niet melden? Politie, doe aub zelf je werk en laat het een ander niet opknappen om die onnozelaar te pakken te krijgen!
Lies (4-10-2009 om 17:25)
Het gezag is weg en daar zijn we allemaal schuldig aan. Dit begint mijns inziens bij de opvoeding.
Jan (3-10-2009 om 17:23)
H van V, Ik wist dat er veel vreemde mensen rond lopen maar met deze opmerking sta je zeker in de top tien van geknipte personen. Ik hoop dat je nog is je verstand zal krijgen.
H van V (3-10-2009 om 12:26)
Ik zeg toch ook niet dat ik het goedkeur. Op een agente in rijden gaat natuurlijk veel te ver het was ook meer sarcastisch bedoeld
TT (3-10-2009 om 11:59)
Nu heb ik zelf ook geen 'te hoge pet' op van onze hulp in uniform. Maar dit gaat zelfs mij nog te ver. Gestoorde freaks komen er steeds meer in zeeland.Misschien idee voor die agenten om is een vergadering te houden hoe ze beter respect kunnen afdwingen bij de bevolking?Want dit zal verslechteren
MJT (3-10-2009 om 11:58)
@ H van V Wat is dat nou voor domme reactie. Ze doet gewoon haar werk!
Cookie-instellingen beheren