Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Snelheidscontrole bij werkzaamheden op A58 Lewedorp

Toegevoegd: 18-01-2006, 17.51 uur
Door: Politie Zeeland

LEWEDORP - Op de A58 t.h.v. Lewedorp (zuidbaan) controleerde men woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.30 uur op snelheidsovertredingen.

Zoals bekend is de vluchtstrook tijdelijk niet bruikbaar i.v.m. werkzaamheden t.b.v. het geplande spoortraject. Er is een barrier geplaatst waardoor plaatselijk geen vluchtstrook aanwezig is, hetgeen extra gevaar oplevert bij b.v. pechsituaties.

Tevens is de rijbaan daardoor iets versmald (gevaar bij inhalen bredere voertuigen). Er zijn borden geplaatst met de tekst wegwerkzaamheden en 90. Velen houden zich niet aan de limiet, velen rijden onverminderd ongeveer 120 km/h, anderen zitten daar zelfs nog aanzienlijk boven.

Woensdagmiddag zijn 7 bestuurders bekeurd voor het overschrijden van de snelheid op deze locatie.(overschrijdingen van 32 t/m 48 km/h).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren