Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Inbrekers actief in Zeeland

Toegevoegd: 16-10-2009, 19.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Donderdag is er op diverse locaties in Zeeland ingebroken. In Tholen heeft de politie een speurhond ingezet om de dader te vinden.


In de Nieuwe Kerkstraat in Kapelle verlieten de bewoners rond 17.15 uur hun woning. Toen zij omstreeks 23.00 uur thuiskwamen bleek er te zijn ingebroken. De dieven hebben vooral sieraden meegenomen.

In 's Gravenpolder aan de Burgemeester Prumersstraat waren de bewoners afwezig tussen 19.00 en 23.00 uur. Ook zij ontdekten bij thuiskomst de inbraak in hun woning. Ook hier werden sieraden weggenomen.

Donderdagavond tussen 20.30 en 21.10 uur werd er ingebroken in een bedrijfspand aan de Slabbecoornweg in Tholen. Door de politie werd in het pand gezocht met een speurhond maar dit leverde geen resultaat op. Wel waren in het bedrijfspand diverse tussendeuren geforceerd en waren diverse kasten doorzocht. Voor zover bekend zijn er geen goederen weggenomen. De technische recherche heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kapellenaar (17-10-2009 om 22:23)
Wel heb ik ooit! Hoe onbeschoft en ongemanierd moet je wel niet zijn om gelijk de schuld te steken op buitenlanders?! Heb 't hart eens in je lijf om dat mij recht in mijn gezicht te zeggen, dan kan je gelijk naar de tandarts om een nieuw gebit! Hier kan ik me zó kwaad om maken!
Jan (17-10-2009 om 17:07)
He Jan was je erbij toen dit gebeurde je zegt dat het Oost-europeanen waren heb je bewijs misschien was jij het in vervolg niet iemand de schuld geven dat doet de rechter wel
Els (17-10-2009 om 14:13)
Onze herder is heel lief, maar houdt niet van onbekenden die over de schutting komen...
Donny (17-10-2009 om 13:46)
@Jan, inderdaad een waakhond, maar een echte zoals de "Kangal" (turkse wolfshond). Daarnaast verbleekt zelfs een Pitbull...
Lau (17-10-2009 om 13:06)
Mag voor het gilde hopen dat ze mijn deur voorbij gaan.. Zoniet wacht ze een onaangename verrassing op 4 poten die ze hartelijk welkom zal heten.. Lekker idee als ze binnen gweest zijn bij je.. idd een stevige viervoeter houd ze buiten want daarvoor doen ze het in de broek
Reactie (17-10-2009 om 12:41)
Jan ,alles wat je opnoemt ter preventie geef ik je groot gelijk maar dat je gelijk over buitenlanders begint ,en de conclussie neemt dat dat nu het geval is vind ik wel erg. Wie zegt dat dit een buitenlander is ? er zitten onder de nederlanders ook slechte
Cookie-instellingen beheren