Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 18-10-2009, 19.40 uur
Vier gewonden bij ongeval
Door: Manfred Berrevoets
STAVENISSE - Op de Stavenisseweg (N286) is zondag aan het einde van de middag een auto van de dijk afgereden. Vier personen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis gebracht worden.

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats. Een 52-jarige automobilist uit Bergen op Zoom kwam uit de richting van Sint Maatensdijk. In een bocht naar rechts kwam hij in de berm terecht. Door iets te sterk terug te sturen naar links is hij aan de linkerzijde van de weg geraakt. Hierbij raakte de man een verkeersbord en een boom. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam onderaan de dijk tot stilstand.


In de auto zaten nog drie personen, een 50-jarige man en twee vrouwen van 46 en 38 jaar, allen uit Bergen op Zoom. Alle vier de inzittenden zijn per ambulance overbracht naar het ziekenhuis in hun woonplaats, waar bleek dat de verwondingen meevielen. De auto is weggetakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren