Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 402 km

Weer poging tot beroving bejaarden

Toegevoegd: 18-10-2009, 22.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij de politie werden zaterdag weer twee meldingen gedaan van een poging tot beroving in Vlissingen, zoals deze op woensdag 14 oktober ook plaats vonden.


Het zou gaan om 2 of 3 mannen en 1 vrouw. Zij toonden zaterdagochtend in de Schutterijstraat een plattegrond aan een 86-jarige vrouw en vroegen de weg naar het zwembad terwijl zij gelijktijdig probeerden de vrouw te beroven. De vrouw had het echter in de gaten waarna de daders wegliepen.

Zaterdagmiddag sprak dezelfde groep in de Scharminkelstraat een vrouw aan die met krukken liep. Ook aan haar werd de weg gevraagd. Echter, daar liep een getuige van één van de eerdere gevallen, die de vrouw waarschuwde en de groep liep gelijk weg.

De politie adviseert goed uit te kijken, voorzichtig te zijn en op dergelijke vragen niet in te gaan.

Zie ook:
- 14/10/2009: Bejaarden beroofd in Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Junior (19-10-2009 om 21:34)
Ze moeten is niet zo laf doen laat die ouwtjes gewoon genieten blijf met je tengels van hun af en ga werken dan doet je tenminste nog wat zinnigs
Jan (19-10-2009 om 19:40)
Ze hebben nu toch wel een duidelijk signalement van deze laffe(oosteuropese?) helden, dus een beetje opletten van iedereen in die buurt en de politiebikers ruimen dat zootje makkelijk op.
K (19-10-2009 om 18:27)
@ johan dat durven ze niet, ze schijten gewoon in hun broek terwijl het hun werk is om boeven te vangen en in te staan voor de veiligheid van de burger. nu weet ik wel dat iemand oppaken risico's met zich meebrengt maar dat weet je toch als agent en daar kies je toch voor als je bij de politie gaat
RFM (19-10-2009 om 16:29)
"zet daar een undercover," hoeveel agenten denk je dat in aanmerking komen om als slachtoffer door te gaan, ok een beetje schmink werk en een pruik kan wonderen doen maar het is niet zo dat je een trainingspak aan trek en je kop kaal scheer en zo op pad kan.
Keesch (19-10-2009 om 14:45)
Stelletje smeerkezen! altijd ouwe mense pakke! die zijn dagen later nog over hun toeren van zoiets... vergete ze nooit meer!!! undercover agent is idd heel goed middel!! succes en grijp ze in dr kraag!!!
Corry (19-10-2009 om 14:33)
Ook van mijn schoonmoeder van 93 jaar is op 2 okt. jl. een klein handtasje op straat gestolen, met als inhoud ongeveer € 40,--, een gehoorapparaat + bankpasje. Er is gepind: € 1.220,-- + chipknip opgeladen tot € 198,--. Gelukkig heeft ze het niet gemerkt. In haar rekening is een groot gat geslagen!
Cookie-instellingen beheren