Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 343 km

Man drinkt ruim vijf keer te veel

Toegevoegd: 19-10-2009, 21.36 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst is maandag rond 18.15 uur een 46-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij veel teveel gedronken had.


De politie zag de man rond dat tijdstip lopen over de Markt. Hij stapte vervolgens in de Steenstraat in zijn auto en reed slingerend weg. De politie zette de achtervolging in. In de Overdamstraat negeerde hij enkele stoptekens. Daarna reed hij slingerend de dubbele poort door en daarna werd hij tot stoppen gebracht en aangehouden.

Ademanalyse wees uit de man meer dan vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij moet zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (21-10-2009 om 00:30)
Paul om eerlijk te zijn oppakken voordat hij of zij gaat rijden brengt minder aan boete op dan, hem/haar weg laten rijden en later aanhouden. Reken ong op 320 euro of meer als boete en cbr vangt dan ook nog even 906euro ex emg etc goed zo politie laffer als dat kan bijna niet. Dit is uitlokking.
Jacqueline (20-10-2009 om 21:32)
Gewoon eng hoeveel mensen nog steeds denken dat zij wél kunnen rijden met drank op. Je zal 't maar tegenkomen!
MEL (20-10-2009 om 21:32)
Dan hadden ze hem alleen kunnen pakken voor openbare dronkenschap en nu ook voorkomen dat ie een volgende keer ook nog gaat rijden, dat zal ie nu 'hopelijk' wel een poosje niet mogen en op cursus.
Paul (19-10-2009 om 21:52)
5x teveel, en het werd opgemerkt, voordat de man instapte?? Dan grijp je toch eerder in, voordat men het honderden meters verderop doet? Er hadden onschuldigen slachtoffers kunnen vallen. Of niet?
Cookie-instellingen beheren