Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 19-10-2009, 21.42 uur
Gewonden bij zware aanrijding Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Axelsestraat in Terneuzen zijn maandag twee personen gewond geraakt. Zes auto´s raakten beschadigd.


Een 41-jarige automobilist uit Terneuzen kwam rond 12.20 uur uit de Zuidlandstraat en wilde de Dokweg op om daarna in de richting van de M. F.J. Haarmanweg te rijden. Op hetzelfde moment kwam een 20-jarige plaatsgenoot uit de richting van de Oude Vaart. Hij wilde rechtdoor rijden, richting het Schuttershof. Door onbekende oorzaak ontstond een botsing tussen beide voertuigen.

De auto van de 20-jarige kwam door de kracht van de botsing ongeveer 100 meter verder tot stilstand. Onderweg vernielde dit voertuig vier geparkeerde auto's en een hekwerk. Op de straat was het een ravage van brokstukken en olie. De Axelsestraat werd in beide richtingen afgesloten en het verkeer werd omgeleid. De weg werd omstreeks 16.00 uur weer vrijgegeven.

De 20-jarige bestuurder en een inzittende van zijn auto, een 16-jarige jongen uit Axel, zijn beiden met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cocco (21-10-2009 om 22:44)
Wat ik bedoel is, dat als je hetzelfde zou meemaken.. Wat weet je over zijn rijstijl.. volg je iedereen in terneuzen? Hij is misschien fout door te hard te rijden, of dat zo is..? Maar de bestuurder die uit de zuidlandstraat kwam, zag volgens mij de haaientandjes niet.
Adri (21-10-2009 om 16:26)
@Cocco: Wil je nu zeggen dat het zo'n grafbak is, of dat dit een normale rijstijl is met een A3? Als jij ook zo'n rijstijl hebt, wens ik je nog vele veilige kilometers, maar ik vrees het ergste.
Joop (21-10-2009 om 14:39)
Inderdaad K, en maar racen, terwijl er fietsende kinderen op de weg zijn, artikel 5 toepassen: het opzettelijk in levensgevaar brengen van mede-weggebruikers door extreem gevaarlijke rijstijl, tevens de beruchte verplichte cursus rijvaardigheid laten volgen, op eigen kosten uiteraard, punt erbij.
Cocco (21-10-2009 om 11:50)
Betreft alle mensen die in hun reactie hebben staan, te snel/hard gereden.. Rijden jullie nooit 40 op een weg van 30?? Dus beter kunnen jullie zwijgen zonder te weten hoe het allemaal komt.. Je zou is in die A3 moeten zitten, kijken hoe je daarna klikte.
K (21-10-2009 om 09:43)
Deze kamikaze racet door de bebouwde kom van terneuzen en snijd automobilisten af alsof het een spelletje is het is meschien hard maar ik ben blij dat zijn bolide totall los is, word het toch weer iets veiliger in terneuzen en geef hem nu aub zijn rijbewijs nooit meer trug
Patrick (21-10-2009 om 00:43)
Dat kruispunt is al jaren een doorn in het oog ook stoplichten helpen daar niet aan. enigste wat kan helpen is de ene weg kant van fietszaak afsluiten gewoon een t splitsing van maken Het cbr zelf is fout om aan zulke bestuurders een rijbewijs te geven. maar ja vul de rest maar in wat cbr betreft?
Cookie-instellingen beheren