Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van ruzie in Krabbendijke

Toegevoegd: 22-10-2009, 07.48 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - De politie is op zoek naar getuigen van een ruzie die dinsdagochtend plaatsvond in Krabbendijke.


Voor de C1000-supermarkt in de Dorpsstraat vond die dag rond 11.30 uur een ruzie plaats tussen twee vrouwen en een man. De twee vrouwen zaten in een auto en werden belaagd door de man. Hij probeerde onder andere één van de vrouwen, zijn ex-vrouw, aan haar haren uit de auto te trekken.

Na meerdere malen om hulp te hebben geroepen en gedreigd te hebben met het bellen van de politie ging de man er vandoor. Hij is inmiddels door de politie gehoord maar ontkent alles. Daarom is de politie op zoek naar getuigen van de ruzie. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tjeempie (22-10-2009 om 21:22)
Voor de C-1000 en niemand die deze vrouwen hielp of de politie belde???? Wat een sociaal gedrag. Van jemedeburgers moeten we het dus hebben.
Marie-loise (22-10-2009 om 16:39)
't moet toch niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren